Velkommen til POMI

Landbrugsmaskiner der gør hverdagen lettere

Wrap plastik til omslutning af halm el. græs

Hos Pomi Industri ApS har vi stor erfaring med opbevaring af halmballer i markstakke, som er omsluttet af wrap plastik, for at beskytte indholdet. Dette er en billigere måde at have halmballerne stående på marken, frem for at opbevare dem i en lade.

Mange formål med wrap plastik

Vores wrap plastik findes i mange størrelser og varianter, og er forskellig i forhold til, hvad det skal bruges til. Vores typiske kunder er landmænd, som netop vil benytte wrap plastik til omslutning af halmballer, men vi har også en del hobbyforretninger og andre, som bruger det til forskellige ting.

Når der anvendes wrap plastik til halm, er det vigtigt, at halmen er tør inden det omsluttes. Dette er med til at nedsætte risikoen for at der dannes kondens i stakken.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du ønsker yderligere information til vores wrapping plastic, eller er i tvivl om det kan bruges til dit projekt, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på telefon 98 55 20 00 eller sende en mail til poul@pomi.dk​.

Se nedenstående skema eller guide hos Trioplast her.

Vores kunder siger:

Jeg har købt wrap-plastik af POMI Industri ApS igennem en årrække. Plastikken fra Trio hører til blandt det absolut bedste på markedet. Den performer godt i varmt vejr, når jeg laver miniwrap til heste. Når jeg bestiller fra POMI, får jeg en ensartet kvalitet, emballeret forsvarligt og altid til tiden. Det er vigtig for min virksomhed, at producere med en lav fejlprocent og med så få stop som muligt. Den proces starter ved, at vælge det rigtige plastik og rette leverandør.

Thomas Clausen

www.hestewrap.dk

​​Pomi Industri ApS

Telefon: 98 55 20 00

Fax: 98 55 22 00

E-mail: poul@pomi.dk