facebook-lille-hvid     flag-dk​  flag-uk  flag-de

Velkommen til

POMI Industri ApS

​Landbrugsmaskiner der gør hverdagen lettere

Ring til os på telefon:

98 55 20 00​​

Rundballenet i forskellige størrelser

Har du en rundballepresser, søger du formentlig også rundballenet, du kan iklæde dine rundballer. Er du netop på udkig efter rundballenet, er du landet det rigtige sted. Hos Pomi Industri ApS har vi et stort udvalg af landbrugsmaskiner – både nye og brugte. Vi har derudover også et stort udvalg af tilbehør til dine maskiner.

Med kunder fra hele Danmark, der nyder glæde af vores løsninger og produkter, bør du ikke tøve med at kontakte os. Få dit rundballenet hjem på lager, før høstsæsonen for alvor sætter ind. På den måde er du en bekymring fattigere – for ingen høst uden rundballenet.

Rundballenet i DEN bedste kvalitet

Når det kommer til rundballenet, er det ikke helt ligegyldigt hvad du vælger til din ballepresser. Presning er ikke et job for lægmænd – det er et job for eksperter. Skærpede krav til sikkerhed og kvalitet har også medført, at vores landmænd udvikler en større ekspertise i presning, som er svær at gøre efter.

Med en professionel presning skal man bruge rundballenet i den allerbedste kvalitet. Nettet skal gerne have:

  • ​En stor knudebrudstyrke
  • ​Et godt grip, der sikrer en solid knude

Sådan et rundballenet finder du her på siden. Vores maskiner kræver det bedste tilbehør, og i dette tilfælde kræver vores rundballepresser et godt rundballenet.

Hvad vi kan tilbyde

Det er vigtigt at finde den rette størrelse til dit rundballenet. Det skal selvfølgelig passe til dine behov, størrelsen på dine rundballer og din rundballepresser. Størrelsen kender du bedst selv. Vi forhandler disse størrelser:

  • ​600 mm
  • ​700 mm
  • ​100 cm
  • ​123 cm
  • ​130 cm

Er du i tvivl om, hvilken størrelse, der er ideel for netop dig, må du endelig kontakte os. Vi giver gerne professionel vejledning. 

Køb rundballenet lige her

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, hører vi gerne fra dig på 98 55 20 00 eller poul@pomi.dk​​. Vi giver dig også gerne svar, hvis du har spørgsmål til priser eller andet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Følg os på Facebook

​​På vores facebook, kan du følge med i vores hverdag


Vi har over 1000 følgere, som kommeterer og er aktiv på vores side.

​​Kom med din mening om os, og se hvad følgerne kan fortælle om vores landbrugsmaskiner.

Vi glæder os til at se dig på facebook.

​​Pomi Industri ApS

CVR-nr.: 25263383​

Telefon: 98 55 20 00

E-mail: poul@pomi.dk