klovboks Std 1

BRUGT KLOVBESKÆRINGSBOKS TIL SALG MED GOD PRIS

Mobil brugt klovbeskæringsboks. Denne klovbeskæringsboks er velegnet til alle størrelser køer, den kan reguleres i længden, frontlågen åbner ud til siderne og lukker kun sammen til den størrelse hals der nu er i.​

Dette er en brugt klovbeskæringsboks, men den har en stand, som var den ny. Du kan se flere billeder af vores maskine her, og se, hvordan vores klovbeskæringsboks bliver brugt.

Du kan også læse mere i vores brochure om denne klovbeskæringsboks Std 1:

Hent brochure​

​HVORDAN ANVENDER JEG KLOVBESKÆRINGSBOKSEN OPTIMALT?

En god måde at få køerne gennem vores klovbeskæringsboks er, at den ko, der skal ind følger bag efter den, der skal ud. Her er det vigtig at frontlågen kan skyde til siden, så når den er åben, er den også klar til den næste ko. Hydraulisk anlæg er forsynet med tunet 4 KW motor og 18 cm3 pumpe.

Vores klovbeskæringsboks har 400 V indtag og 400 V udtag og 1 eller 2 stk. 230 V kabelbøjle. Boksen er snævret ind til 700 mm på midten, da dyr er mere rolig, når pladsen mindskes ved sider og frontlåger.

HVORDAN VIRKER EN KLOVBESKÆRINGSBOKS?

Den nye type forbensholder, der mekanisk drejes ind og fanger koens ben, leveres med manuel lås eller hydraulisk lås af forben. Systemet trækkes på plads med en cylinder forsynet med snor, som også holder forbensholder i låst position. Fordelen ved dette system er, at klovbeskæreren ikke skal ind under dyret for at lægge manchet på med stor risiko for at blive sparket, men kan stå i oprejst stilling og ordne processen.

Der er justeringsmuligheder for, hvor langt man vil have benet trukket ud til siden samt hvor højt man vil have benet løftet, også afhængig af om begge forben trækkes op - eller det kun er det ene ad gangen.

Bagbensholder er fleksibel med dobbelt påslag for bedre fiksering af benene og for at skåne dyrets led og undgå mærker. Der er hydraulisk variabel længde på baglågen, for at sikre ens placering af bagbenet uanset stilling.

Bagben trækkes op med cylindre og snor på plastikruller. Klovstøtter er forsynet med kraftig mange not aksel, tandstang og cylinder, der kræver minimum vedligehold. Vi forhandler naturligvis også klovklinger.

​Som ekstraudstyr kan der tilkøbes hydraulisk trækhjul.​

​FORDELE VED EN KLOVBESKÆRINGSBOKS:

 • ​Klovbeskæringsboks til alle størrelser køer
 • Variabel i længden
 • Mekanisk griber til forben
 • Stor effektivitet
 • Ergonomisk korrekt arbejdsredskab​

Tekniske data​ & informationer

​Længde total

​3000 mm

​Bredde total

​1300 mm

​Højde total

​2050 mm

​Vægt total

​1000 kg​

Billeder og video

​INTERESSERET I BRUGT KLOVBESKÆRINGSBOKS? RING FOR KØB & YDERLIGERE INFORMATIONER

Hvis du er interreseret i enten ny eller brugt klovbeskæringsboks, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på vores telefon 98 55 20 00 eller e-mail poul@pomi.dk hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information om vores bokse. Vi leverer til hele Danmark.

ANDRE PRODUKTER

Gør som over 2000 andre​

Følg POMI Industri ApS på Facebook​

Bliv kontaktet - udfyld vores formular

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig inden for et par dage.

Vi glæder os til at høre fra dig! ​

POMI Industri ApS beskæftiger sig med en lang række produkter, der har til formål at gøre tilværelsen lettere for landmænd, heriblandt:​

 • ​Ballesamlervogn
 • Stack 200
 • Opsamler
 • Presenningslad
 • Miniwrap 60
 • Miniwrap 100
 • Wrap 200
 • Wrap 5
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi producerer landbrugsmaskiner til mange forskellige formål, men har speciale i halmopbevaring. 

Vores primære mål er at gøre hverdagen lettere for den enkelte landmand eller maskinstation.

Kontaktoplysninger

Pomi Industri ApS

Abildvadvej 5, Thorup

9610 Nørager

Telefon: +45 98 55 20 00

E-mail: poul@pomi.dk