facebook-lille-hvid     flag-dk​  flag-uk  flag-de

Velkommen til

POMI Industri ApS

Landbrugsmaskiner der gør hverdagen lettere

Ring til os på telefon:

98 55 20 00​​

Klovbeskæringsboks Std 1

Mobil klovbeskæringsboks. ​Denne klovbeskæringsboks er velegnet til alle størrelser køer, den kan reguleres i længden, frontlågen åbner ud til siderne og lukker kun sammen til den størrelse hals der nu er i.

En god måde at få køerne gennem vores klovbeskæringsboks, er at den ko der skal ind følger bag efter den der skal ud. Her er det vigtig at frontlågen er en der skyder til siden, så når den er åben så er den også klar til den næste ko.

Hydraulisk anlæg er forsynet med tunet 4 KW motor og 18 cm3 pumpe.

Vores klovbeskæringsboks har 400 V indtag og 400 V udtag og 1 eller 2 stk. 230 V kabelbøjle. Boksen er snævret ind til 700 mm på midten, da dyr er mere rolig, når pladsen mindskes ved sider og frontlåger.

Den nye type forbensholder der mekanisk drejes ind og fanger koens ben, leveres med manuel lås eller hydraulisk lås af forben. Systemet trækkes på plads med en cylinder forsynet med snor, som også holder forbensholder i låst position. Fordelen ved dette system er, at klovbeskæreren ikke skal ind under dyret for at lægge manchet på, med stor risiko for at blive sparket, men kan stå i oprejst stilling og ordne processen. 

Der er justeringsmuligheder for hvor langt man vil have benet trukket ud til siden, samt hvor højt man vil have benet løftet også afhængig af om begge forben trækkes op - eller det kun er det ene ad gangen.

Bagbensholder er fleksibel med dobbelt påslag for bedre fiksering af benene og for at skåne dyrets led og undgå mærker. Der er hydraulisk variabel længde på baglågen, for at sikre ens placering af bagbenet uanset stilling.

Bagben trækkes op med cylindre og snor på plastikruller. Klovstøtter er forsynet med kraftig mange not aksel, tandstang og cylinder, der kræver minimum vedligehold. Vi forhandler naturligvis også klovklinger.


​Som ekstra udstyr, kan der tilkøbes hydraulisk trækhjul. 

Fordelene ved en klovbeskæringsboks:

  • Klovbeskæringsboks til alle størrelser køer
  • Variabel i længden
  • Mekanisk griber til forben
  • Stor effektivitet
  • Ergonomisk korrekt arbejdsredskab

Tekniske data​

Længde total                                        3.000 mm

Bredde total                                         1.300 mm

​Højde total                                           2.050 mm

Vægt total                                              1.000 kg

Ring til os for at høre mere​

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon ​98 55 20 00 eller e-mail poul@pomi.dk​ hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information om vores bokse.

Andre produkter​

Hent brochure her​​

Følg os på Facebook

​​På vores facebook, kan du følge med i vores hverdag


Vi har over 1000 følgere, som kommeterer og er aktiv på vores side.

​​Kom med din mening om os, og se hvad følgerne kan fortælle om vores maskiner.

Vi glæder os til at se dig på facebook.

​​Pomi Industri ApS

CVR-nr.: 25263383​

Telefon: 98 55 20 00

E-mail: poul@pomi.dk